Szent Márton

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Szent Márton

Ingatlan eladó Saint Martin

Saint Martin része a Karib-tenger északi szélső szigeteinek. Tartalmaz két különálló országot, osztva az északi francia rész, Saint Martin néven, és a déli holland rész, Sint Martee.

A közelmúltbeli ingatlanpiaci fellendüléssel a Saint Martin ingatlanbefektetési lehetőségei sosem voltak jobbak. Nagyon kevés korlátozás van, ha befektetni szeretne.

Vásárolhat ingatlant Saint Martinban a saját nevében vagy egy cég nevében. Személyes vagy üzleti fiókokat lehet nyitni a helyi bankoknál. Mindent egybevetve, az ingatlanvásárlási folyamat Saint Martinban meglehetősen egyszerű.

A francia ingatlanpiac Saint Martinben némileg eltér a sziget holland oldalától. A francia Saint Martin-i ingatlanügyleteket mindig a közjegyző kezeli, aki felelős a végleges aktus elkészítéséért és az ingatlanra vonatkozó összes releváns kutatás megszerzéséért.

A legnagyobb különbség a holland oldalon az, hogy a francia oldalon vannak éves ingatlanadók, éves idegenforgalmi adók és jelentős tőkenyereség adók. A Szent Márton ingatlanpiac számos érdekes ingatlanlehetőséget kínál Saint Martinban.

A Szent Mártonban értékesített ingatlanok területe a tekintélyes Oyster Pond terület, amely a karibi Saint Martin szigetén fekvő Dawn Beach-ben található. Fantasztikus kilátás nyílik az Atlanti-óceánra és a szomszédos Karib-szigetekre, St. Barths-re. Az egyedülálló helyszínnek köszönhetően északi lagúna és az óceán egy gyönyörű, fehér homokos tengerparttal van körülvéve.

Ha az álma pihenni az Ön lakásában, birtokán vagy villa a szigeten, ha szeretné vásárolni egy ingatlant értékesíteni Saint Martin kínálunk teljes szigeten ingatlan keresése minden költségvetést és életmódot. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, miközben a tökéletes szigeti ingatlanokat kínáljuk eladásra vagy bérbeadásra.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 39897

Eladás Építési telek, Szent Márton, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

110,363,100.00HUF
Eladás
Építési telek

2125 m²
2125 m²-es építési telek 100 ml-re a strandtól, közel a boltok KÖZVETLEN ELADÁS ÜGYNÖKSÉG NÉLKÜL.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB